Partnerschap

Word ook partner van Ziggurat Taaltrainingen

Veel bedrijven kiezen voor Ziggurat Taaltrainingen als vast trainingsbureau voor zakelijke taaltrainingen. Wij hebben dan ook jarenlange ervaring met het ontwerpen en uitvoeren van zakelijke taaltrainingen voor bedrijven. En met succes: wat medewerkers leren, kunnen zij direct toepassen in de praktijk. Ze leren dan ook precies wat zij voor hun werk nodig hebben. Maar een partnerschap bij Ziggurat Taaltrainingen heeft meer voordelen:

Samenwerken voor de beste oplossing
  • Ziggurat Taaltrainingen denkt vrijblijvend mee over de beste aanpak: hoe ontwikkelen we samen trainingen die zo goed mogelijk aansluiten op de vraag van jouw organisatie? Wat vindt jouw organisatie belangrijk voor de inhoud en uitvoering van de trainingen? Wij stellen gezamenlijk in een opleidingsplan vast hoe onze samenwerking eruitziet en welke (praktische) afspraken we hierover maken.
  • Je ontvangt maandelijks een rapportage over alle lopende trainingen, uitkomsten van evaluaties en andere bijzonderheden. Zo weet je zeker dat alle trainingen volgens plan en volgens afspraak verlopen.
  • Zijn de evaluaties van cursisten niet wat je ervan verwacht? Of overtreffen ze juist je verwachting? Dan kunnen we afspreken daar iets tegenover te zetten, bijvoorbeeld een bonus of korting op het cursusbedrag.
Resultaat en kwaliteit borgen
  • Bij een training die goed aansluit op het werkgebied, de voorkennis, het leerdoel en de leerstijl van deelnemers, hoort ook een vaste trainer. Het niveau en het doel van de cursisten stellen we in een intake vast. Daarna bekijken we welke trainer daar het best bij past. Om erachter te komen of het inderdaad de juiste match is, vragen we meteen na de eerste les aan de deelnemers of de trainer bevalt. Is er een klik? Voldoet hij of zij aan de verwachtingen? Zo niet, dan beginnen we de training opnieuw met een andere trainer.
  • Na elke les ontvangen de deelnemers in een e-mail een ‘exitticket’. Daarop kunnen zij een aantal korte vragen beantwoorden over de les. Zo geven ze inzicht in wat zij hebben geleerd en wat ze nog (hadden) willen leren. Zo nodig passen we de cursus aan.
  • Halverwege de training schrijft de trainer een tussenevaluatie en vullen de deelnemers een vragenlijst in. We versturen deze evaluaties ook naar de betrokken leidinggevenden in jouw organisatie. Zo nodig passen wij de training aan op basis van deze tussenevaluaties.
  • Na de training schrijft de trainer een eindevaluatie en ontvangen de deelnemers nog een vragenlijst waarin ze hun bevindingen van de training weergeven. Ook deze evaluaties sturen we naar jouw organisatie.
  • Ziggurat Taaltrainingen monitort actief of de deelnemers hun opdrachten in de e-learning maken. Merken wij dat deelnemers een bepaald onderwerp lastig vinden? Dan krijgen zij extra uitleg tijdens de les. Zijn de scores te hoog? Dan zorgen we voor opdrachten die meer uitdaging bieden. Loopt een deelnemer achter? Dan nemen we persoonlijk contact op om mogelijke probleempunten te vinden en om de deelnemer extra te motiveren.
  • Ziggurat Taaltrainingen heeft het NRTO-keurmerk, afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Dat houdt in dat we voldoen aan hoge kwaliteitseisen.
Duidelijk en laagdrempelig: één vast aanspreekpunt

Je hebt één vast aanspreekpunt bij Ziggurat Taaltrainingen.

Een digitaal portaal voor een actueel overzicht

Jouw organisatie krijgt een eigen digitaal portaal. Via dit portaal hebben bijvoorbeeld leidinggevenden en hrm-medewerkers inzicht in alle lopende en afgeronde trainingen. Alles staat bij elkaar op één plek: trainingen, planningen, deelnemers, lesdoelen, evaluaties, certificaten, facturen enzovoort. Zo verlies je nooit het overzicht over trainingen, deelnemers en resultaten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan dit formulier in, dan nemen we daarna contact met je op: