ALLE TRAININGSVORMEN

Bekijk onze trainingsvormen

Alle trainingen op Maat
3.000 tevreden cursisten
Praktisch en op Maat

Bij Ziggurat kun je kiezen je uit een aantal trainingsvormen

Alle trainingsvormen kunnen op een Ziggurat-locatie worden verzorgd, maar ook bij jou op locatie in heel Nederland en online.

Individuele training

Wil je een taalcursus die is toegespitst op jouw niveau, wensen en behoeften? Kies dan voor een individuele training. Deze cursus richt zich helemaal op hoe jij je wilt ontwikkelen in de taal die je leert. Je cursus kan zich bijvoorbeeld richten op jouw eigen werkgerelateerde woordenschat, conversatie, schrijven, lezen en andere vaardigheden die jij wilt verbeteren. Je volgt de lessen bij je eigen, vaste docent, op de tijden die jou het beste uitkomen. Dat kan op jouw bedrijfslocatie, bij jou thuis of op een van onze trainingslocaties in heel Nederland. Het aantal lessen en de duur van deze taalcursus zijn afhankelijk van wat je wilt bereiken. In een gratis intakegesprek bepalen we samen wat je wilt of moet leren, zodat je precies de lessen krijgt die je nodig hebt. Aan het einde van de training heb je de doelen behaald die we in je intake hebben besproken en ontvang je een certificaat.

Duotraining

Hebben jij en je collega vergelijkbare taken die jullie in een tweede taal uitvoeren? En willen jullie in een praktijkgerichte training samen jullie vaardigheden verbeteren en van elkaar leren? Dan is een duotraining een uitstekende oplossing! De cursus richt zich volledig op jullie eigen werkgerelateerde woordenschat, schrijven, conversatie en andere vaardigheden die jullie nodig hebben. Jullie volgen de lessen samen bij een vaste docent, op de tijden die jullie het beste uitkomen. Dat kan op jullie bedrijfslocatie of op een van onze trainingslocaties in heel Nederland. Het aantal lessen en de duur van deze taalcursus is afhankelijk van wat jullie willen bereiken. In een gratis intakegesprek bepalen we samen op welk niveau jullie beginnen en wat jullie willen of moeten leren, zodat jullie precies de lessen krijgen die jullie nodig hebben. Aan het einde van de training heb jullie de doelen behaald die we in de intake hebben besproken en ontvangt elk van jullie een certificaat.

Groepstraining op maat

Ben je op zoek naar een taaltraining voor een of meerdere van je collega’s? Wij komen graag bij je langs om de training te verzorgen. We geven taalcursussen die zijn toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers, dus passend bij hun niveau en wat zij nodig hebben. We richten de lessen helemaal op de praktijk, van juridisch tot technisch en van verkoop tot zeer specialistisch. Wat je sector ook is, we maken een taalcursus op maat waarin je medewerkers oefenen met praktijksituaties. Wat zij hebben geleerd kunnen ze dan ook direct gebruiken in hun dagelijkse werk. Aan het eind van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat. In een gratis intakegesprek bepalen we de mogelijkheden.

Workshop

Zoek jij een op maat gemaakte workshop voor jouw collega’s? Wij kunnen een workshop ontwerpen en uitvoeren die aansluit op de leerwensen en doelen van de deelnemers. We kunnen langskomen voor bijvoorbeeld een opfriscursus Nederlandse spelling, een workshop Engelstalig mailen of een workshop voor telefoneren in het Duits.

E-learning

Zoek jij een e-learningtraining op maat waarin je op je eigen tempo persoonlijke leerdoelen behaalt door middel van zelfstudiemateriaal? Dan is een standalone-e-learning op maat geschikt voor jou. Deze training vindt volledig in onze e-learning plaats. Tijdens een intakegesprek met je e-learningbegeleider geef je aan wat je wilt leren of verbeteren. Wij stellen dan een persoonlijke e-learning voor je samen, gebaseerd op jouw beginniveau en leerdoelen. De e-learning bestaat uit allerlei opdrachten, inclusief filmpjes, theorieoverzichten, leesteksten en inleveropdrachten met persoonlijke feedback van je e- learningbegeleider.

Offerte aanvragen

Vul dit formulier in, dan sturen we je meteen per mail een brochure met vrijblijvende offerte