NIEUWS

Zo word je een succesvolle ondernemer in het buitenland!

Zo word je een succesvolle ondernemer in het buitenland!

Heb je een mooi product dat je graag internationaal wilt verkopen? Als je Engels niet zo goed is, kan dit best lastig zijn. Zeker als het om ingewikkelde technische termen en vakjargon gaat. Hoe promoot je je product aan potentiële buitenlandse klanten? En als ze het eenmaal hebben gekocht, hoe geef je dan instructies?

We verdiepen ons in jouw product of dienstverlening

Geen zorgen! Als je je Engels op een juiste, effectieve manier verbetert, kun je ook in het buitenland een succesvolle ondernemer worden. Ziggurat Taaltrainingen helpt je graag. Wij geven taaltrainingen op maat en leren je alleen de taalonderdelen die jij nodig hebt.

Hoe doen we dat? Allereerst verdiepen we ons in jouw product of dienstverlening. Hoe werkt het precies? Waarom is het belangrijk? Welke terminologie wordt er gebruikt? Inmiddels zijn we expert in diverse machines voor houtverwerking, kartonmachines, recyclemachines en nog veel meer.

Begin met een ‘small talk’

Met de opgedane productkennis zetten we de taalcursus Technisch Engels in elkaar. Deze bestaat uit bijeenkomsten waarin je allerlei spreekstrategieën leert en rollenspellen met elkaar voert. Ook leer je hoe je beleefd overkomt. Zo is het belangrijk dat je tijdens een gesprek met je klant eerst begint met een ‘small talk’. Enkele voorbeeldzinnen zijn:

  • “Did you order this sunshine?”
  • “Did you catch the news today?”
  • “Do you have any plans for the weekend?”

Het lijkt misschien overbodig, maar meteen ter zake komen is erg drammerig. Vooral Engels houden hier niet van. En als je denkt dat je met het woordje ‘please’ op de goede weg bent, heb je dat mis. Als je het op de verkeerde manier gebruikt, dan is het net alsof je tegen een kind van 8 praat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan