€1.000 subsidie bij jouw taaltraining

Vanaf 1 mei het STAP-budget

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 mei 2022 weer een STAP-budget van maximaal € 1.000 aanvragen voor scholing en ontwikkeling. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie en is bedoeld om de kansen van werkenden en werkzoekenden op de arbeidsmarkt te vergroten, bijvoorbeeld door middel van een taaltraining. Alle trainingen van Ziggurat Taaltrainingen komen hiervoor in aanmerking. 

Komen de trainingen van Ziggurat in aanmerking voor deze subsidie?

Ja, al onze individuele trainingen komen hiervoor in aanmerking.

Hoe vraag ik de subsidie aan? 

  • Je geeft bij ons aan dat je een STAP-budget wil aanvragen voor de Ziggurat-training van jouw keuze. Wij hebben ook jouw geboortedatum en adres nodig. 
  • Je ontvangt van ons een STAP-aanmeldingsbewijs (PDF).
  • Je logt na 1 mei 2022 in op de applicatie van STAP-budget met je DigiD. Daar upload je het STAP-aanmeldingsbewijs (pdf).
  • Vanaf 4 weken na de aanvraagdatum kan je starten met de training. Let op: je uiterlijke startdatum moet binnen 3 maanden na de aanvraagdatum liggen.

Wat als mijn training duurder is dan € 1.000?

Wanneer je training duurder is dan € 1.000 kun je binnen de STAP-subsidieregeling tot en met € 1.000 vergoed krijgen. Het resterende bedrag betaal je rechtstreeks aan Ziggurat Taaltrainingen.

Je leest meer over het STAP-budget op de website van de Rijksoverheid of het UWV.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, per e-mail aan info@ziggurattaaltrainingen.nl of bel ons op 050 – 720 02 02.