NIEUWS

Wij geven zakelijke taalcursussen in heel Nederland

Wij geven zakelijke taalcursussen in heel Nederland

Ben je op zoek naar een zakelijke taaltraining? Bij Ziggurat Taaltrainingen geven we door het hele land zakelijke taaltrainingen op maat in diverse talen. Dit doen we bij ons op kantoor, incompany bij de klant of op andere externe locaties. “Onze klanten bepalen waar de taaltraining plaatsvindt. Als er een tafel en stoelen aanwezig zijn, kunnen wij een training verzorgen”, aldus Nanne Epema, mede-eigenaar van Ziggurat Taaltrainingen.

Taaltraining Rotterdam en Groningen

Onze kantoren bevinden zich in Rotterdam en in Groningen. Daar doen we de intakegesprekken en we lopen daar eveneens de taaltest door, om je niveau te peilen. Heb je geen gelegenheid om te komen? Dan kunnen we het intakegesprek via de telefoon houden en kun je de taaltest online doen. In Groningen hebben we onze eigen trainingsruimtes, waar je je taaltraining kunt volgen. Maar taalcursussen worden tegenwoordig steeds vaker incompany gegeven. Onze taaltrainers gaan dan zelf naar het desbetreffende bedrijf om de training te geven.

“Onze klanten bepalen waar de taaltraining plaatsvindt.”

Ontvang een trainingsvoorstel op maat

Overal taaltraining op maat

Is incompany niet mogelijk en kun je niet naar Groningen komen? Dan hebben we over heel Nederland taaltrainers die trainingen geven op locaties in alle grote steden. Hierdoor kunnen wij vrijwel overal zakelijke taaltrainingen op maat aanbieden. Verder vindt de cursus voor een deel online plaats, met de e-learningmodule. Na de training is deze module nog een jaar lang toegankelijk. “Wij vinden het belangrijk dat de lesstof een lange tijd toegankelijk blijft. Wil de klant nog iets herhalen? Dan kunnen we op deze manier daartoe de mogelijkheid bieden”, aldus Nanne.

Wensen bespreken

Ben je geïnteresseerd in onze taaltrainingen op maat? Neem dan vooral contact met ons op. Onze taaladviseurs geven je graag meer informatie en nemen de tijd om je wensen te bespreken. Je kunt je ook aanmelden op de website voor een gratis intakegesprek.

Ontvang een trainingsvoorstel op maat