NIEUWS

Volg aankomend voorjaar weer een open groepstraining Zakelijk Engels of Nederlands bij Ziggurat!

Volg aankomend voorjaar weer een open groepstraining Zakelijk Engels of Nederlands bij Ziggurat!

Aankomend voorjaar start Ziggurat Taaltrainingen weer met nieuwe groepscursussen. In verschillende steden kun je je opgeven voor een cursus Business English of Dutch for Expats.

Business English

In de cursus Business English leer je niet alleen businessvocabulaire, maar ook goede zakelijke e-mails schrijven, presenteren en onderhandelen in het Engels. Naast tien klassikale lessen van 2 uur maak je gebruik van een e-learningprogramma om je vaardigheden te testen en verder te verbeteren. Natuurlijk kunnen er ook specifieke zaken die voor jouw werkveld relevant zijn aan bod komen. Kortom de ideale cursus voor iedereen die zakelijke contacten moet onderhouden met partners elders op de wereld.

Dutch for Expats

Woon je nog niet zo lang in Nederland en is het toch wel handig om gesprekken in het Nederlands bij de dokter, op school of op je werk te kunnen voeren en begrijpen? Dan is de cursus Dutch for Expats iets voor jou. In negen lessen van 2 uur leer je de basis van het Nederlands. Er wordt o.a. aandacht besteed aan een basiswoordenschat, grammatica en de uitspraak van het Nederlands. Naast de klassikale lessen maak je gebruik van een e-learningprogramma om je vaardigheden te testen en verder te verbeteren.

Ben je geïnteresseerd in één van deze cursussen kijk dan voor meer informatie op de websites Business English of Dutch for Expats. Of neem contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van de taalcursus die écht bij jou past!