NIEUWS

Uitdagende en leerzame meewerkstage bij opleidingsinstituut Ziggurat Taaltrainingen in Groningen

Uitdagende en leerzame meewerkstage bij opleidingsinstituut Ziggurat Taaltrainingen in Groningen

Ziggurat Taaltrainingen verzorgt zakelijke taaltrainingen in Groningen en de rest van Nederland. Wij verzorgen vooral trainingen op maat in privéverband en in company. Verder geven wij groepstrainingen met open inschrijving. Voor de periode van 18 februari tot 31 mei 2019 zijn wij op zoek naar een stagiair voor ons kantoor in Groningen voor ongeveer 24-32 uur per week die het prettig vindt om bij een klein bedrijf met een open en innovatieve uitstraling te werken.

Werkzaamheden
Je houdt je bezig met (private) taaltrainingen. Zo zet je taaltrainingen op, verwerk en verstuur je evaluaties van trainingen, en houd je je bezig met curriculumontwikkeling, de online leeromgeving, klantcontact en alle administratie daaromheen. De werkzaamheden zullen zoveel mogelijk worden afgestemd op jouw profiel, interesse en leervraag.

Uren
De stage bestaat uit 24-32 uur per week. Je werktijden worden in overleg bepaald en wij zijn hier flexibel in. Je kan deze functie dus prima combineren met je studie of andere werkzaamheden.

Werken bij Ziggurat Taaltrainingen
Wij zijn een kleine maar groeiende organisatie en hierdoor is de werksfeer informeel. Doordat we jong en innovatief zijn, vinden we het belangrijk dat jij je flexibel opstelt. Ook vind je het niet erg om te werken in een omgeving waarin niet alle regels en procedures op papier staan beschreven. Ons kantoor bevindt zich in de stad Groningen.

Vergoeding
Je ontvangt van ons een stagevergoeding. De vergoeding wordt gebaseerd op het aantal uur dat je beschikbaar bent.

Jouw profiel
• Je hebt affiniteit met en interesse voor taal en de didactiek van taal;
• Je volgt momenteel een gerelateerde studie (bijvoorbeeld Europese Talen);
• Je schrijft foutloos Nederlands.

Sollicitatieprocedure
Je kan tot en met 11 januari 2019 per e-mail reageren. Je kan je brief met cv naar Ian Reitsma mailen via ian@ziggurattaaltrainingen.nl. In week 8 worden de sollicitatiegesprekken gepland.