NIEUWS

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Ook Ziggurat Taaltrainingen past zich aan op deze nieuwe situatie waarin we sociale afstand bewaren om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. Zo ontzien we de zorg en beschermen we mensen met verminderde weerstand in de samenleving. Daarom faciliteren we vanaf nu online lessen. Dat is een uitstekende manier om trainingen door te laten gaan terwijl we rekening houden met de situatie en met elkaar. Met online lessen is er geen kans om het coronavirus aan elkaar door te geven. Verder geven online lessen hetzelfde leerrendement als lessen op locatie.

Een aantal trainingen is voor de korte termijn opgeschoven, maar we hopen binnenkort online verder te gaan. Alle cursisten hebben inmiddels informatie ontvangen over de manier waarop we online lessen gaan faciliteren. Ook nieuwe trainingen kunnen doorgang vinden. Vooral in onzekere tijden is het goed als we zoveel mogelijk doorgaan met leren en werken. Ziggurat helpt daar graag bij.

Bij vragen over jouw taaltraining of de mogelijkheden om een training te starten staan we voor je klaar; gebruik het contactformulier of bel ons op 050-7 200 202 .