NIEUWS

Lancering partnerportaal voor onze partners en klanten

Lancering partnerportaal voor onze partners en klanten

Voor veel mensen zal dit herkenbaar zijn: De coronatijd brengt – naast een heleboel nadelen – ook kleine voordelen met zich mee. Tijd en rust om je bezig te houden met dingen waar je normaal minder snel aan toekomt.

Met trots lanceren wij ons nieuwe partnerportaal! Speciaal gecreëerd voor onze partners en klanten.

Aansluiting op onze Hub

Vanaf nu kunnen onze partners en klanten een aansluiting krijgen op Ziggurat Hub. Dit is een online omgeving met daarin informatie over alle trainingen die jouw organisatie bij Ziggurat Taaltrainingen uitvoert. In Hub vind je bijvoorbeeld roosters, beschrijvingen van trainingsdoelen, trainergegevens, ingevulde trainer- en cursusevaluaties, relevante bestanden, bijzonderheden en overige praktische zaken rondom de trainingen die door jouw collega’s worden gevolgd.

Ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten

We gaan het partnerportaal daarnaast uitbreiden met meer functionaliteiten. Zo wordt het binnenkort mogelijk om in te stellen dat je bepaalde notificaties per mail ontvangt, bijvoorbeeld als:

  • een cursist een tussenevaluatie heeft ingevuld;
  • er een evaluatie door de trainer beschikbaar is gesteld;
  • er een certificaat is aangemaakt.

Mis je nog handige functionaliteiten? Laat dit ons weten via jouw contactpersoon binnen Ziggurat Taaltrainingen.

Vraag gratis een account aan

Wil jij of één van jouw collega’s een account op ons partnerportaal? Neem dan contact op met Ian Reitsma via ian@ziggurattaaltrainingen.nl. Er kunnen ook meerdere accounts per organisatie worden gebruikt. Een account in Ziggurat Hub is kosteloos.