NIEUWS

Behoefte aan een zakelijke taalcursus?

Behoefte aan een zakelijke taalcursus?

Heb je het gevoel dat je tekortschiet op zakelijk gebied vanwege een taalbarrière? Dan is een zakelijke taalcursus wellicht een uitkomst. Bij Ziggurat Taaltrainingen geven we zakelijke trainingen op maat in diverse talen. “We hanteren een persoonlijke aanpak. Zo kunnen we de cursus volledig aanpassen op de wensen van onze klanten”, aldus Ian Reitsma, mede-eigenaar van Ziggurat Taaltrainingen.

Zakelijke taalcursus

Ons vaste team bestaat uit hoogopgeleide taaltrainers, taaladviseurs en didactische ontwikkelaars. Ook beschikken we over een vast netwerk van hoogopgeleide freelance-taaltrainers. Dit heeft ertoe geleid dat de taalcursussen die we geven zeer divers zijn. Op dit moment kunnen we een zakelijke cursus verzorgen voor het Engels, Duits, Frans, Nederlands en een tiental andere talen.

“Dankzij onze op maat gemaakte taaltrainingen kunnen klanten betere resultaten behalen op de werkvloer.”

Ontvang een trainingsvoorstel op maat

Taalcursussen op maat

Wat is de werkwijze van Ziggurat Taaltrainingen in het kort? Allereerst nodigen we je uit voor een gratis intakegesprek, dat gevoerd wordt door Nanne Epema of Ian Reitsma. Naar aanleiding van dit intakegesprek en een online taaltest doen we een voorstel voor het persoonlijke leertraject. Zo maken we de taaltraining voor jou op maat. De op maat gemaakte training bestaat uit een combinatie van een doelgerichte e-learning en de lessen van de taaltrainer.

Onderzoek

Ian: “Standaardtaaltrainingen werpen niet genoeg vruchten af. Daarom geven wij deze ook niet. Wij onderzoeken wat de cursist nodig heeft. Wat zijn de onderwerpen waarover hij of zij in de betreffende taal moet spreken? Wat is de bedrijfscultuur in de branche van dat specifieke land? Met dergelijke zaken houden wij allemaal rekening.”

Ontvang een trainingsvoorstel op maat

Voordelen meertaligheid

Onze klanten zijn overwegend professionals, bedrijven, instellingen en overheden. Voor deze doelgroepen biedt meertaligheid grote voordelen. “Dankzij onze op maat gemaakte taaltrainingen kunnen klanten betere resultaten behalen op de werkvloer. Bovendien hebben ze een grotere kans op het sluiten van mooie deals in het buitenland”, aldus Ian. Verder geven we regelmatig trainingen aan expats die meer aansluiting willen met Nederlanders, hun collega’s en de arbeidsmarkt.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze zakelijke taalcursussen? Neem dan vooral contact op door te bellen, te e-mailen of door middel van het invulformulier op de website. We voorzien je graag van meer informatie. Ook kan je je opgeven voor een gratis intakegesprek.

Ontvang een trainingsvoorstel op maat