Duitse brief schrijven Zakelijke cursus Duits op maat

cursus zakelijk engels volgen ziggurat taaltrainingen

Werk je veel samen met mensen uit Duitsland en kan jouw Duitse taalvaardigheid nog wel iets aangescherpt worden? Kies dan voor een cursus Zakelijk Duits op Maat, waar onder andere het onderdeel Duitse brief schrijven aan bod komt. Duitsland is een formeel land, waar iedereen over het algemeen erg netjes is en van jou hetzelfde verwacht. Daarom kan het leren van een goede Duitse brief schrijven geen kwaad! Hier lees je wat de cursus Zakelijk Duits op Maat inhoudt zodat jij na de training effectief kunt corresponderen in het Duits.

Bekijk onze trainingen Zakelijk Duits >>

Duitse brief schrijven via een individuele of groepstraining

Wil je een Duitse brief schrijven zonder fouten of aan andere Duitse taalvaardigheden werken zoals rapporten schrijven en zakelijke (telefoon) gesprekken voeren? Dan komt de cursus Zakelijk Duits op Maat goed van pas. Je hebt de keuze uit zowel een individuele- als een groepstraining.

Individuele training

Ben je bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer en wil je het liefst een Duitse taalcursus, die helemaal is aangepast op jouw niveau? Kies dan voor een individuele training. Afhankelijk van wat je wil bereiken, passen wij de duur van deze cursus en het aantal lessen aan op jouw wensen. Je krijgt een vaste docent en je kunt de cursus zowel in het bedrijf waar je werkt, bij je thuis als bij ons centrum in Groningen volgen.

Groepstraining

Presteer jij beter in een groep? Leer dan onder andere een Duitse brief schrijven in onze groepstraining met open inschrijving. Je krijgt dan les van 3 tot maximaal 6 personen, zodat je volop persoonlijke aandacht van de ervaren taaldocent ontvangt. Ook leuk om samen met je collega’s te doen! In de lessen komen onder andere grammatica, woordenschat, conversatie en spreek-, lees- en schrijfvaardigheid aan bod.

Lessen zowel online als op locatie

Een Duitse brief schrijven en andere Duitse taalvaardigheden leer je eenvoudig bij Ziggurat Taaltrainingen. Daarbij is de cursus enorm flexibel: we hebben een zogenaamde “Virtual Classroom”, waarbij je online de lessen volgt. Ook heb je de keuze uit een van onze leslocaties door heel Nederland of een trainer op jouw werk te laten komen. Bovendien zit bij de cursus professioneel lesmateriaal inbegrepen, dat helemaal is toegespitst op de wensen die jij hebt voor de cursus. 

Meer informatie? Neem contact op ››

Werkwijze cursus Zakelijk Duits op Maat

Oke, die Duitse brief schrijven kun je zeker leren bij Ziggurat Taaltrainingen. Maar hoe gaan wij precies te werk? 

Eerst vraag je een offerte aan en wij sturen je alle informatie toe die je nodig hebt. Daarna testen wij je competenties en vragen wij je naar je doelen. Afhankelijk hiervan stellen wij een persoonlijk trainingsplan op. Na de niveaumeting creëren wij het lesprogramma, zodat de cursus aansluit op jouw wensen en behoeftes. Jij geeft akkoord en dan start de cursus, waarbij je de keuze hebt uit virtueel of op locatie. Heb je de complete training doorlopen? Dan ontvang je een certificaat. Bovendien kun je na de cursus blijven oefenen dankzij onze eenvoudige e-learningtool.

Duitse brief schrijven bij Ziggurat Taaltrainingen

Wil jij de cursus Zakelijk Duits op Maat volgen zodat een Duitse brief schrijven voor jou geen probleem meer is? Neem dan contact op met Ziggurat Taaltrainingen via het contactformulier of maak gebruik van de volgende contactgegevens:

Tel. Groningen: 050 – 720 02 02
Tel. Rotterdam: 010 – 307 27 56
E-mail: info@ziggurattaaltrainingen.nl

ZIGGURAT SPREEKT MEER DAN 20 TALEN

Boost je vaardigheden in het