Engelse brief schrijven? Kies voor Ziggurat Taaltrainingen

cursus zakelijk engels volgen ziggurat taaltrainingen

Wil je een Engelse brief schrijven voor een sollicitatie? Of misschien juist voor een baan die je al hebt? Kies dan voor Ziggurat Taaltraingingen. Wij helpen je bij het verbeteren van je schrijfvaardigheid. Ons team zorgt voor een training op maat zodat je binnen de kortste keren een perfecte brief op tafel hebt liggen!

Bekijk onze training Zakelijk Schrijfvaardigheid Engels >>

Werkwijze voor een training Engelse brief schrijven

Bij een Engelse brief schrijven wil je natuurlijk dat deze grammaticaal helemaal klopt en perfect je boodschap overbrengt aan de lezer. Of je nu hulp nodig hebt bij woordenschat, grammatica, interpunctie of structuur, wij zorgen ervoor dat je een training op maat ontvangt. In een intakegesprek kijken we naar je specifieke wensen en eisen: waar heb je hulp bij nodig? Wat verwacht je van een taalcursus van Ziggurat? Wat is voor jou de beste trainingsvorm? Zo maken we samen de training zo doeltreffend mogelijk en benutten we jouw trainingstijd optimaal.

Engelse brief schrijven: voordelen van een taaltraining bij Ziggurat

Bij Ziggurat Taaltrainingen zorgen we ervoor dat iedere training wordt afgestemd op jouw behoeften, doelen en agenda. Mocht je al gevorderde kennis hebben van Engels en wil je graag een opfrisser voor een Engelse brief schrijven, dan is dat geen enkel probleem. Maar ook voor beginners hebben we een tal van opties. We zorgen ervoor dat de training zo praktisch en doeltreffend mogelijk is. Zo kan je de kennis die je op doet direct toepassen op je eigen werk. Dit doen we mede met behulp van slimme e-learning. Thuis op je computer, telefoon of tablet lees je lesmateriaal, schrijf of verbeter je teksten of e-mails, en oefen je je nieuwe woordenschat. Hierdoor leer je sneller en meer!

Elke training wordt gegeven door een ervaren, professionele taaltrainer. Al onze trainers hebben een universitaire graad in hun taal, een erkende certificering, of ze zijn moedertaalspreker met aantoonbare leservaring. Door deze combinatie van professionaliteit en trainingen op maat scoren onze taaltrainingen gemiddeld een 8,0.

Aanbod van taaltrainingen

Ziggurat biedt veel verschillende mogelijkheden voor taaltrainingen. Zo kan je kiezen voor een privé training als je een cursus wil die helemaal gericht is op jouw niveau, wensen en behoeften. Het is ook mogelijk training te volgen in groepsverband. In onze groepstrainingen met open inschrijving verbeter je je Engels in een gezellige groep van drie tot maximaal zeven personen. Door de kleine groep is er nog volop aandacht voor je persoonlijke behoeften, maar kan je ook samen met anderen oefenen en ideeën uitwisselen. Bekijk hier het aanbod van groepstrainingen. Ben je op zoek naar een training voor een of meer van je medewerkers? Een Engelse brief schrijven kan belangrijk zijn in veel verschillende sectoren met een internationale werkomgeving. We komen graag bij je langs voor het maken van een taaltraining die goed aansluit op de benodigde vaardigheden van jouw medewerkers. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor een taaltraining.

Business English Writing cursus

Ben je specifiek geïnteresseerd in het verbeteren van je Engelse schrijfvaardigheid in een online omgeving? Dan is onze Online Business English Writing cursus een ideale optie. Je krijg een persoonlijke competentietest die we gebruiken voor het bepalen van gepersonaliseerde schrijfopdrachten. Deze opdrachten worden nagekeken door een professionele taaltrainer. Hiernaast krijg je les over taalstructuren en relevante woordenschat en leer je hoe je het beste een online tekst schrijft.

Meer informatie? Neem contact op ››

Engelse brief schijven oefenen? Neem nu contact op!

Wil jij vlekkeloos een Engelse brief schrijven? Ben je geïnteresseerd in een taaltraining van Ziggurat? Vraag dan vrijblijvend een offerte of gratis een brochure aan. Je kunt ook direct contact met ons opnemen via een contactformulier, e-mail of telefoon.

ZIGGURAT SPREEKT MEER DAN 20 TALEN

Boost je vaardigheden in het