PRAKTISCH EN OP MAAT VOOR HET BESTE LEERRESULTAAT

Cursus Zakelijk Engels op maat

cursus zakelijk engels volgen ziggurat taaltrainingen

Cursus Zakelijk Engels

Ben je op zoek naar een cursus zakelijk Engels? Als NRTO-erkend taalinstituut bieden wij zakelijke Engelse taalcursussen die volledig op jou worden afgestemd en ervoor zorgen dat je meer bereikt in je werk. Wij hebben een breed aanbod aan Engelse taalcursussen waarmee wij al duizenden professionals door heel Nederland hebben opgeleid. Kom meer te weten over onze zakelijke Engelse taalcursussen of bekijk direct ons aanbod aan zakelijke Engelse taalcursussen.

Zakelijk Engels Leren?

Zakelijk Engels leren in op maat opgestelde trainingsplannen die specifiek gericht zijn op jouw vakgebied? Of je nu beter wilt worden in zakelijk Engels spreken, zakelijk Engels schrijven, zakelijk Engels in het algemeen of zakelijk Engels specifiek gericht op jouw beroep. De cursussen kunnen individueel of als groepstraining bij ons of bij jou op locatie worden gevolgd in het Nederlands of Engels en duren tien tot vijftien weken. We hebben een breed aanbod aan cursussen Zakelijk Engels.

Onze Engelse cursussen

Wij bieden een breed aanbod aan zakelijke Engelse taalcursussen. Afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen kun je je inschrijven voor een van de volgende cursussen;

Voor sommige professionals sluit een cursus gericht op hun specialisme beter aan bij de praktijk. Naast de wat algemenere zakelijke Engelse cursussen bieden we daarom ook cursussen die zijn gericht op bepaalde vakgebieden. We bieden onder andere de volgende cursussen;

Staat jouw specialisme hier niet tussen? Onze taaltrainers stemmen de cursus volledig af op jouw niveau en doelen. Naast cursussen bieden we ook workshops en e-learning. Klaar om meer te gaan bereiken in je werk? Bel ons voor advies of vraag nu een offerte aan en ontvang deze binnen 1 minuut in je mailbox.

Speerpunt: Smart Learning

Wat je bij Ziggurat Taaltrainingen leert, houd je over de langere termijn vast: je nieuwe vaardigheden worden in je langetermijngeheugen geplaatst met Smart Learning. Dit is een verzameling technieken en methodes die zorgt voor betere kennisopname.

Speerpunt: Begeleiding op maat

Je trainer past je lessen op allerlei manieren op jou aan. Opdrachten sluiten bijvoorbeeld aan op jouw voorkennis en interesses, maar ook op jouw recente voortgang. We begeleiden je door je je bewust te maken van je eigen leerproces, waardoor je sneller leert.

Kwaliteitsbewaking

We zorgen ervoor dat ook jouw training aan hoge kwaliteitseisen voldoet. We vragen je bijvoorbeeld om je lessen te evalueren. Niet pas na de training, maar ook tijdens. Je trainer en trainingsadviseur passen je training aan op elke manier die maar nodig kan zijn.

Cursus Intensief Engels

Er zijn vele redenen om te kiezen voor een intensieve taaltraining zakelijk Engels. Doelgericht professioneel Engels leren in een korte periode vanaf een dag. Onze intensieve Engelse taalcursussen zijn 100% maatwerk en kunnen als individuele taaltraining worden afgenomen of met een groep collega’s. Hoe lang de intensieve cursus zakelijk Engels uiteindelijk duurt, is afhankelijk van de wensen en doelstellingen. Vraag ons gerust om persoonlijk advies.

Precies weten hoe het zit?

Download ons boek

Nieuwsgierig naar onze lesmethode? Lees dan ons boek Praktisch en op maat voor het beste leerresultaat. In dit boek hebben we onze jarenlange trainingservaring gebundeld, samen met wetenschappelijke inzichten over taalverwerving. Het boek beantwoordt vragen als:
  • Hoe zorgen we ervoor dat het nut en de efficiëntie van onze trainingen optimaal zijn?
  • Hoe maken we onze trainingen motiverend en uitdagend?
  • Welke werkvormen bevorderen Smart Learning?
  • Hoe geven we elke cursist passende ondersteuning?
  • Hoe bewaken en verbeteren we de kwaliteit van onze trainingen?

Het boek is geschreven voor trainers, maar beschrijft daarmee tegelijk wat je als cursist kunt verwachten. Wil jij gratis een digitale versie van dit boek ontvangen? Vul dan dit formulier in.

erkende cursus zakelijk engels met certificaat

Erkende taalinstituut voor zakelijketaalcursussen ent taaltrainingen

Als ervaren taalinstituut garanderen wij kwaliteit. Wij hebben het NRTO-keurmerk, een officiële erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Ook voldoen wij aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs en zijn wij ingeschreven bij het CRKBO. Onze taaltrainingen kunnen in heel Nederland gevolgd worden en door onze Smart Learning-methoden wordt het resultaat van de cursussen in het langetermijngeheugen opgeslagen zodat je er blijvend voordeel van hebt.

Direct een offerte aanvragen?

Vraag nu een offerte aan voor een van onze zakelijke cursussen Engels en ontvang het voorstel binnen 1 minuut per mail.