PRAKTISCH EN OP MAAT VOOR HET BESTE LEERRESULTAAT

Cursus zakelijk Duits op maat

cursus zakelijk engels volgen ziggurat taaltrainingen

Cursus zakelijk Duits

Een cursus zakelijk Duits volgen? Wij bieden erkende cursussen zakelijk Duits online, bij ons of bij jou op locatie. Met een dekking door vrijwel heel Nederland is er altijd een locatie van ons NRTO-erkende taalinstituut bij jou in de buurt. Al meer dan 3000 professionals gingen je voor. Wil je snel en effectief zakelijk Duits leren? Op je eigen tempo en geheel afgestemd op jouw huidige kennis en jouw vakgebied? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang hem binnen 1 minuut in je mail of lees verder voor meer informatie over onze cursussen zakelijk Duits.

Snel Zakelijk Duits Leren

Bij Ziggurat Taaltrainingen kun je snel en effectief zakelijk Duits leren. Onze erkende taalcursussen zijn voorzien van de Smart Learning-methode. Dit is een combinatie van technieken die we in de loop van de jaren hebben ontwikkeld waarmee we jouw nieuwe Duitse taalvaardigheden in het langetermijngeheugen opslaan. Naast dat je met onze technieken snel Duits kunt leren, zullen de resultaten die je boekt je aanzienlijk langer bijblijven. Naast onze Smart Learning-technieken zijn er nog een aantal andere voordelen van onze cursussen zakelijk Duits die we met onze jarenlange ervaring hebben ontwikkeld:

  • Maatwerk: de taalcursus stemmen we geheel op jouw wensen af.
  • Leuke uitdagende lessen die jouw motivatie hoog houden.
  • Sneller leren door een grote variatie in de lessen.
  • Betrokken trainers en trainingsadviseurs.

Verder kun je je cursus zakelijk Duits in diverse trainingsvormen afnemen. Zo bieden wij individuele Duitse taaltrainingen, maar is het ook mogelijk om samen een duotraining Duits af te nemen of zelfs een Duitse groepstraining met collega’s. Naast de diverse trainingsvormen bieden we ook workshops Duits en hebben we een cursus zakelijk Duits online (e-learning) ontwikkeld. Op welke manier je jouw cursus zakelijk Duits ook bij ons afneemt, de cursus is altijd op maat en zo effectief mogelijk opgezet met oog op jouw doelen en wensen.

Cursus Zakelijk Duits op maat

Met het grote aanbod aan Duitse taalcursussen ligt er altijd een basis die aansluit op jouw doelen. Met onze ervaring en vraag vanuit de markt hebben we naast de reguliere cursus zakelijk Duits, diverse andere Duitse cursussen ontwikkeld die gericht zijn op de vaardigheden:

Naast de algemene cursussen en cursussen die afgestemd zijn op vaardigheid, hebben we ook cursussen ontwikkeld die volledig zijn afgestemd op diverse populaire vakgebieden:

Wanneer jouw cursus zakelijk Duits hier niet tussen staat adviseren we je om contact op te nemen. We hebben de mogelijkheid om de cursussen volledig op jouw wensen en vakgebied af te stemmen. Wil je meer bereiken in jouw werk? Bel of mail ons voor vrijblijvend advies.

Erkend taalinstituut

Als erkend taalinstituut met het NRTO-keurmerk en een registratie bij het CRKBO garanderen wij kwaliteit en professionaliteit. Door heel Nederland helpen wij professionals bij het verbeteren van hun Duitse taalvaardigheden zodat zij meer bereiken in hun werk. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel één van onze trainingsadviseurs op 050-720 02 02.

Offerte zakelijk Duits

Klaar om meer te gaan bereiken in je werk? Vraag via onze site een offerte aan. In het offerteformulier geef je jouw wensen op en binnen 1 minuut ontvang je de offerte per mail.

Precies weten hoe het zit?

Download ons boek

Nieuwsgierig naar onze lesmethode? Lees dan ons boek Praktisch en op maat voor het beste leerresultaat. In dit boek hebben we onze jarenlange trainingservaring gebundeld, samen met wetenschappelijke inzichten over taalverwerving. Het boek beantwoordt vragen als:
  • Hoe zorgen we ervoor dat het nut en de efficiëntie van onze trainingen optimaal zijn?
  • Hoe maken we onze trainingen motiverend en uitdagend?
  • Welke werkvormen bevorderen Smart Learning?
  • Hoe geven we elke cursist passende ondersteuning?
  • Hoe bewaken en verbeteren we de kwaliteit van onze trainingen?

Het boek is geschreven voor trainers, maar beschrijft daarmee tegelijk wat je als cursist kunt verwachten. Wil jij gratis een digitale versie van dit boek ontvangen? Vul dan dit formulier in.

erkende cursus zakelijk engels met certificaat

Erkende taalinstituut voor zakelijketaalcursussen ent taaltrainingen

Als ervaren taalinstituut garanderen wij kwaliteit. Wij hebben het NRTO-keurmerk, een officiële erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Ook voldoen wij aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs en zijn wij ingeschreven bij het CRKBO. Onze taaltrainingen kunnen in heel Nederland gevolgd worden en door onze Smart Learning-methoden wordt het resultaat van de cursussen in het langetermijngeheugen opgeslagen zodat je er blijvend voordeel van hebt.

Direct een offerte aanvragen?

Vraag nu een offerte aan voor een van onze zakelijke cursussen Duits en ontvang het voorstel binnen 1 minuut per mail.