STAP-aanmeldbewijs aanvragen

Voor onze taaltrainingen kun je een STAP-budget aanvragen bij het UWV. Dit betekent dat je € 1.000 korting krijgt op jouw individuele zakelijke taaltraining. De resterende cursuskosten betaal je rechtstreeks aan Ziggurat Taaltrainingen. Let op: jouw taalcursus moet minimaal doelniveau B1 hebben om in aanmerking te komen voor de subsidie. 

De volgende aanvraagronde begint op 3 juli 2023 om 9.55 uur. Vraag het STAP-budget dan direct aan, want binnen een paar minuten is de subsidiepot leeg. Wij adviseren om een paar minuten voor 10.00 uur in te loggen.

Stap 1:
Vul hieronder je persoonlijke gegevens in en de gegevens van de cursus die je wilt volgen. Je ontvangt in je mailbox direct een STAP-aanmeldbewijs en verdere instructies voor de aanvraag.

Stap 2:
Log op 3 juli om 9.55 uur met je DigiD in via www.stapuwv.nl. Klik op de knop Aanvragen STAP-budget en vervolgens op Inloggen bij Mijn STAP-budget. Upload je STAP-aanmeldbewijs en voer je studentnummer in. Je studentnummer vind je op het STAP-aanmeldbewijs. Klik daarna op Zoek Scholing.